Презентація середньострокової стратегії Українського інституту
Презентація
середньострокової
стратегії Українського
інституту
Стратегія Українського інституту 2020-2024 опублікована!
«П'ятирічна стратегія Українського інституту на 2020-2024 роки недарма з'являється не в перші місяці, а напередодні другої річниці від початку нашої роботи. Будь-яке стратегування - кропіткий і тривалий процес, особливо для інституції, що розвиває відносно новий вимір державної політики України - культурну дипломатію.

Цей документ є підсумком низки публічних і внутрішніх стратегічних сесій, відкритих дискусій, ознайомчих поїздок, кабінетних досліджень, а також сотень зустрічей, розмов та консультацій. У ньому ж зосереджений практичний і різноплановий досвід команди Українського інституту»
, — розповідає у вступному слові до одного з основних документів інституції генеральний директор Українського інституту Володимир Шейко.

Читайте стратегію Українського інституту тут.

Цього четверга, о 15:00 ми презентуємо стратегію у рамках серії дискусій про культурну дипломатію. Серію дискусій та презентацій Український інститут проводить спільно з Міністерством закордонних справ України. Запрошуємо долучатися до обговорення!

Трансляція події буде доступна на сторінці Українського інституту та Українського кризового медіа-центру, якому ми дякуємо за підтримку наших заходів у рамках «Серії дискусій про культурну дипломатію України».

Презентація середньострокової стратегії Українського інституту