Open Call для українських продюсерів на участь у Міжнародному кінофестивалі в Сан-Себастьяні (Іспанія)  

Український інститут у партнерстві з програмою Каннського кіноринку Producers Network | Marché du Film оголошує опен-кол для українських продюсерів на участь в індустрійній секції Міжнародного кінофестивалю у Сан-Себастьяні.

Фестиваль відбудеться з 22 по 30 вересня в Іспанії. 

За результатами відбору п’ять учасників зможуть відвідати* Europe-Latin America Co-Production Forum та Work in Progress активності.  

Також в українських продюсерів буде можливість встановити теплі контакти з провідними фахівцями кіноіндустрії й домовитися про індивідуальні зустрічі з потенційними партнерами. Крім того, відбудеться зустріч з продюсерами, які представлені в програмі “Meet Them”. 

Організатори забезпечать 4 ночі проживання усім учасникам з 24 по 28 вересня, а також трансфер від аеропорту до готелю і назад. 

Для участі продюсери мають  заповнити форму, зразок якої доступний за лінком, українською мовою та надіслати на пошту [email protected]. Заявки приймаються до 26 липня 23:59 (київський час). Ознайомитися з вимогами до учасників можна за посиланням.

Перевага надаватиметься продюсерам з обґрунтованою мотивацією до участі в кінофорумі та проєктами в розробці, що мають на меті вихід на іспаномовні ринки. 

Festival Internacional de Cine de Donostia-San Sebastián – одна з найбільш значущих культурних подій Європи та основний кінофорум іспаномовного світу з потужною індустрійною програмою, яка окрім європейського охоплює кіноринок країн Латинської Америки. 

*Український інститут сприятиме в отриманні документів для короткострокового виїзду учасників за кордон задля участі в програмі, але не гарантує отримання такого дозволу.