ArtsLink Assembly 2022. Конференція про майбутнє культурного життя України

З 30 листопада до 2 грудня ArtsLink Assembly 2022 стане платформою, де українські митці, куратори та науковці ділитимуться  думками про майбутнє культурного сектору в Україні. Подія відбудеться у Варшаві, Польща. Доступна онлайн-трансляція.

ArtsLink Assembly 2022 проходить під назвою «Greener Grass? Культивування взаємозв’язків в українських культурних спільнотах понад кордонами». У кураторській команді проєкту незалежні митці та експерти з різних регіонів України:

Конференція збирає понад 40 українських митців і культурних експертів, які говоритимуть про те, що важливо робити зараз, та які стратегічні рішення потрібні для майбутнього. 

Детальну програму та онлайн-трансляцію можна знайти тут.

Онлайн-трансляція також на Howlround.

Усі доповіді та панелі відбуваються українською мовою з синхронним перекладом на англійську.

ArtsLink Assembly 2022 організовано CEC ArtsLink та Українським інститутом у партнерстві з Open Place. Подія проходить у Варшаві в Лабораторії при ЦСМ Замку Уяздовського. Онлайн-трансляція підтримується HowlRound.com.

ArtsLink Assembly 2022 стала можливою завдяки підтримці The Culture of Solidarity-EUNIC Ukraine Fund; European Cultural Foundation та EUNIC (EU National Institutes for Culture) за основним фінансуванням Goethe-Institut; Довіра для взаєморозуміння; та Фонду родини Кірбі.