Можливості міжнародної співпраці для джазових фестивалів та концертних майданчиків в Україні  

Під час щорічного ярмарку і фестивалю джазу jazzahead!у німецькому місті Бремен, Український інститут організував зустріч з Europe Jazz Network, у результаті якої домовилися про більше залучення українських джазових фестивалі та концертних майданчиків до більш активної взаємодії з міжнародними партнерами.

Під час зустрічі домовились про посилення співпраці у наступних напрямка:  

  • включення українських локацій для організації турів міжнародних музикантів Україною 
  • створення нових музичних колаборацій на рівні музикантів  
  • партнерств на рівні фестивалів, джаз клубів, музичних академій тощо. 

Іноземні музиканти зможуть планувати свої виступи на концертних майданчиках України і розширити географію турів, а іноземні партнери при подачі на гранти або плануванні своїх подій матимуть змогу залучити українських організаторів у якості партнерів або з метою організації подій в Україні.  

 

Закликаємо вас актуалізувати свої дані, якщо ви фестиваль та/або концертний майданчик, які функціонують під час війни, а також готові приймати закордонних гостей заповнивши гугл-форму.

Закликаємо у гугл формі детально описати вашу локацію чи фестиваль з огляду на коопераційні можливості, охоплення аудиторії, забезпечення техрайдера, проживання тощо та продумати, які інші формати кооперації ви можете запропонувати іноземним партнерам. 

Дедлайн подачі заявки – 9 червня 2023 року.