Нова театральна вистава київського Hooligan Art Community у Лондоні 

BUNKER CABARET – нова вистава київського Hooligan Art Community. Ідея BUNKER CABARET зародилася у бомбосховищах Києва, де і розпочалася робота над проєктом.

Поєднуючи музику, поезію, танець, перформанс і кіно, ця театральна подія є потужним дослідженням любові проти тоталітаризму та внутрішніх конфліктів створення мистецтва під час війни. Прем’єра відбудеться в Лондоні 23-24 вересня. 

Hooligan Art Community – це незалежна театральна компанія, заснована в Києві у 2019 році. Вони створюють вистави не тільки у традиційних театральних просторах, вони досліджують горизонтальний спосіб створення театру. Команда працює в незалежному театральному секторі в Україні. Це митці з України, Британії, Німеччини 

З початком повномасштабне вторгнення Росії в Україну частина митців Hooligan Art Community покинули країну, як тимчасово переміщені особи,  а частина залишилась в Києві. 18 серпня 2022 року артисти возз’єдналися в Лондоні. BUNKER CABARET — це перша можливість для Hooligan відновити свою діяльність і виступити у Великій Британії. 

Деталі 

Вистава: BUNKER CABARET 

Де: Лондон, Lancaster Rooms, Somerset House

Коли: 23-24 вересня о 19.30 за Лондоном 

Чи є війна всередині мене? 

Команда Проєкту 

ПерформеркаМірра Жучкова 
Перформер – Семен Кислий 
Перформер – Данило Шраменко 
Художник зі світла – Наталка Перчишина 
Відеохудожник – Любов Слюсарева
Художник по костюмах – Павло Кураксін 
Режисер – Пітер Кант 
Продюсер – Андреа Ферран 

Вистава розроблена та створена Hooligan Art Community у резиденції Britten Pears Arts, 101 Outdoor Arts та Old Diorama Arts Centre за підтримки Українського інституту та Mahogany Opera. 

Квитки можна придбати тут.