Оголошуємо open call для українських художни_ць для участі в Портфоліо рев’ю 

Український інститут разом із Заправка –  ініціатива з підтримки мистецьких резиденцій, оголошують відбір для українських художни_ць на початку мистецької кар’єри для участі в Портфоліо рев’ю.  

Протягом двох днів 30 відібраних учасни_ць візьмуть участь в воркшопах від українських експерт_ок, на яких зможуть ретельно пропрацювати своє портфоліо, резюме, мотиваційний лист та всі додаткові документи необхідні для аплікації на міжнародні мистецькі конкурси. Мета воркшопів – підготувати українських митців та мисткинь до процесу проходження відбору в проєктах закордоном та надати додаткові знання і навички для міжнародної співпраці. 

Наступним етапом, опрацьовані портфоліо художни_ць будуть передані трьом визнаним іноземним кураторам, які нададуть допоміжні коментарі щодо покращення та адаптації портфоліо митців та мисткинь.  

Для участі надішліть на адресу [email protected] листа з темою «Портфоліо рев’ю: Заявка на участь» не пізніше 24 жовтня 2023 року, до 23:59 за київським часом. Будь ласка, зауважте, що заявки, отримані пізніше цього часу (незалежно від того, коли їх було надіслано), розглядатися не будуть.  

До листа необхідно долучити: 

  • мотиваційний лист українською мовою, названий в форматі LastName_FirstName_motivation_PReview;   
  • актуальне портфоліо англійською мовою, pdf-файл обсягом до 10 Мб, що містить не більше 10 сторінок і названий у форматі LastName_FirstName_portfolio_ PReview);   
  • резюме англійською мовою обсягом до 2 сторінок (pdf-файл, названий у форматі LastName_FirstName_CV_ PReview).   

Open call триматиме з 12 по 24 жовтня.  

Результати будуть оголошені 30 жовтня.  

Воркшопи розпочнуться на початку листопада.