Україна на фестивалі фотографії FOTO WIEN 2019
У рамках виставки робіт SOLO X фотохудожниці українського походження Олени Невкрити на фестивалі фотографії у Відні FOTO WIEN 2019 пройшла програма "Focus on Ukraine".
Двосторонній рік культури Австрія-Україна відзначився подією у світі фотомистецтва: в рамках FOTO WIEN 2019, новому фестивалі фотографії у Відні, відбулася програма "Focus on Ukraine", присвячена Україні.

У програмі взяли участь Ігор Манко фотограф і куратор, який представив Харківську школу фотографії, та Катерина Радченко кураторка і директорка фестивалю Odesa Photo Days. Радченко розповіла про молодих українських фотографів: у своїй презентації вона презентувала роботи В'ячеслава Полякова, Олени Субач, Юлії Червінської, Назара Фурика, Дмитра Толкачова, Ярослава Солопа та інших.


Захід відбувся за підтримки Українського інституту та Посольства України в Австрії.

FOTO WIEN 2019 це новий фестиваль фотографії, який відбувається протягом місяця і охоплює видатні культурні майданчики майже всього Відня. Цього року фестиваль проходив з 20 березня до 20 квітня в рамках ініціативи "Європейський місяць фотографії".