Український інтер'єрний дизайн на Milan Design Week 2019
Інтервенція Українського інституту в місті високої моди та показів відомих кутюр'є - Мілані.
Українська дизайн-платформа Prostir 86 за підтримки Українського інституту представляє проект MODERN_ISM для відвідувачів Міланського тижня дизайну.
MODERN_ISM - це підбірка дизайн-продуктів 7 українських брендів, які переосмислюють ідеї модернізму через найрізноманітніші техніки й матеріали - від традиційних до сучасних. Сотні тисяч відвідувачів з усього світу побачили прикраси, інтер'єрний декор, арт-об'єкти, кераміку, меблі, лампи й килими від Наташа Єгорова (TASHA ORO), Євген Пукліч (container.studio), Оксана Левченя (OLK manufactory), Маша Рева (Masha Reva X NADIIA), Катерина Соколова (NOOM), Колектив дизайнерів SVOYA studio, Юрій Ринтовт (Ryntovt Design). Українські дизайнери були представлені на легендарній локації - в Superstudio Più.
"Що мені дійсно сподобалося? Незважаючи на те, що у нас невеликий проект з досить скромним бюджетом, ми розуміли, що у нас виразна і «сильна» добірка предметів, які стали актуальними і вписувалися в європейський контекст, одночасно виділяючись своїм самобутнім дизайном. Українськими продуктами цікавилися безліч відвідувачів - повторюся, особливо приємний той факт, що більшість гостей підкреслювали те, що наша експозиція візуально вирізняється. Такі слова і позитивні емоції людей - величезний бонус для нашої команди! Варто підкреслити, що історичний фактор, ті багатовікові традиції і техніки, які використовували українські майстри, безумовно, залишили свій слід і вплинули на сучасне покоління дизайнерів. І це наша перевага!", - ділиться враженнями кураторка проекту Ольга Богданова.
Український предметний дизайн на Milan Design Week 2019 Український предметний дизайн на Milan Design Week 2019 Український предметний дизайн на Milan Design Week 2019 Український предметний дизайн на Milan Design Week 2019 Український предметний дизайн на Milan Design Week 2019 Український предметний дизайн на Milan Design Week 2019