Український інститут оголошує прийом заявок на участь у програмі Каннського кіноринку Producers Network

Український інститут спільно з Каннським кіноринком (Marché du Film) оголошують прийом заявок на участь у програмі Producers Network в рамках регулярної співпраці з  Каннським кіноринком.   

 

За результатами відкритого відбору до програми Producers Network будуть обрані 5 українських продюсерів-початківців, які отримають безкоштовну ринкову акредитацію, часткову компенсацію коштів на проїзд та проживання в Каннах та можливість брати участь у всіх подіях в рамках програми Producers Network, зокрема, в ранкових круглих столах з міжнародними кіноекспертами (Breakfast meetings).  

Інформацію про продюсерів буде розміщено на сайті, всіх інформаційних та коммунікаційних матеріалах кіноринку,  а також розповсюджено серед учасників Producers Network.   

Подати заявку на участь можна до 7 квітня 2024 року, 23:59 (київський час), надіславши заповнену анкету на пошту [email protected]. Детальніше про умови – за посиланням.   

*Український інститут сприятиме в отриманні документів для короткострокового виїзду учасників за кордон задля участі в програмі, але не гарантує отримання такого дозволу.