Open Call для українських продюсерів на участь у міжнародному воркшопі з постпродакшену APostLab (Словенія)

Український інститут оголошує прийом заявок на стипендію для участі у воркшопі APostLab для продюсерів українського повнометражного кіно та серіалів (ігрових та документальних).

Воркшоп APostLab – це шестиденна програма, що складається з групових робіт та індивідуальних консультацій. Під час інтенсивного воркшопу учасники за допомоги професіоналів галузі краще зрозуміють технічні, фінансові та творчі аспекти пост-продакшену міжнародного виробництва фільмів. Програма проводиться вже більше 13 років, і одна з головний її ідей – це навчити продюсерів планувати пост-продакшен фільмів ще до початку зйомок.   

Подати заявку на участь можуть:      

  • Продюсери, які мають повнометражний ігровий/документальний фільм або серіал міжнародного виробництва на стадії розробки, фінансування або пред-продакшену;
  • Мова воркшопу – англійська.   

За результатами відбору, один з українських продюсерів/-ок зможе отримати повну стипендію від APostLab за підтримки Українського інституту. У стипендію входить покриття участі у навчальній програмі, проживання та харчування, і оплата дороги до Словенії (до 250 євро).   

Воркшоп відбудеться 26-31 жовтня у Любляні, Словенія.

Заявки на участь приймаються до 3 вересня 2023 року. Охочі професіонали можуть отримати стипендію на участь у воркшопі.

Умови та форма подачі заявки: http://surl.li/jytmu  

*Український інститут сприятиме в отриманні документів для короткострокового виїзду учасників за кордон задля участі в програмі, але не гарантує отримання такого дозволу.