Джаз з України в Естонії  

Український дует Koloah & Dennis Adu виступить на найбільшому джазовому фестивалі у Прибалтиці Jazzkaar 2023 у м. Таллін. 

Коли: 28 квітня, 23:00  

Де: Fotografiska Tallin, м. Таллін. 

Квитки тут.

Колаборація електронного музиканта Koloah (Дмитро Авксентьєв) та трубача Денніса Аду зародилася у 2020 році. Їхній виступ на церемонії відкриття конференції Europe Jazz Network у 2022 році став родзинкою програми.   

Слухайте Koloah & Dennis Adu:

Koloah – київський продюсер і рейвер, який суттєво вплинув на українську електронну сцену. Понад десять років його музичний шлях пролягав через андеграунд, відомі клуби та вечірки.  

Денніс Аду – провідний джазовий трубач, композитор та аранжувальник. З 2012 року очолює квінтет, секстет, септет та біг-бенд. Він грав з Ку-умбою Френком Лейсі, Грегорі Портером, Кертісом Фуллером, Джимом Ротонді та багатьма іншими відомими джазовими музикантами. 

Талліннський міжнародний фестиваль Jazzkaar – одна з візитівок естонської культури і найбільший джазовий фестиваль країн Балтії, що проходить з 1990 року. Десятиденний фестиваль Jazzkaar є найвідвідуванішим фестивалем в Естонії, на якому виступили понад 3000 артистів з 60 країн світу. Jazzkaar був названий одним з найкращих фестивалів Європи і отримав сертифікат якості EFFE за 2015-2016 та 2017-2018 роки.