Open Call на участь у пітчингу конференції Budapest Ritmo 

Український інститут оголошує open call для українських професіоналів музичної індустрії на участь у пітчингу Budapest Ritmo 

Цьогоріч Український інститут продовжив свою співпрацю з міжнародним фестивалем і конференцією. Минулого року в межах події Україну представляла фотовиставка “Українські джазмени на війні”, панельна дискусія «Музика крізь конфлікти та соціальні зміни»,  а також виступ польсько-українського етноджазового гурту DAGADANA. 

Подати заявку на участь у Budapest Ritmo Pitching можуть фахівці музичної галузі, які мають новий проєкт і хочуть представити його міжнародній аудиторії. Заявники мають зазначити зміст презентації та вказати цільовий ринок, на який спрямовано проєкт. Подату заявку на участь можна з декількома проєктами.  

Заявки на участь приймаються до 26 лютого за посиланням.

Український інститут забезпечить витрати на дорогу на Budapest Ritmo одному обраному делегату від України.  

Budapest Ritmo Pitching відбудеться 12-13 квітня у Будапешті, а сам фестиваль триватиме 11-13 квітня 2024 року. 

Мова конференції – англійська.  

За будь-якими питаннями або коментарями звертайтесь за адресою [email protected] 

З 2016 року Budapest Ritmo є одним з найяскравіших міських фестивалів Європи. Budapest Ritmo представляє ретельно відібраний склад учасників, шоукейси, конференцію та багато іншого. Budapest Ritmo запрошує найвидатніших виконавців world music на три атмосферні локації в центрі міста.