The Castle і FO SHO представлять Україну на Reeperbahn Festival у Гамбургу
Вперше Україна буде представлена на фестивалі Reeperbahn офіційною делегацією.
Українські музиканти THE CASTLE і FO SHO візьмуть участь у одному із найбільш впливових європейських музичних шоукейсів Reeperbahn Festival. Фестиваль пройде 22-25 вересня у Гамбурзі, Німеччина.

Учасників шоукейсу від України обрав фестиваль спільно з Українським інститутом серед 67 музикантів, які взяли участь у конкурсі в межах програми EXTRA SOUND. Програма створена Українським інститутом, аби посилити присутність України в міжнародній музичній спільноті.

Щороку фестиваль Ріпербан збирає понад 250 гуртів та виконавців з усього світу, а також тисячі глядачів, музичних відбірників, критиків та інших представників індустрії.
THE CASTLE
Музичний колектив зі Львова, що поєднує у собі елементи дрім-попу, фрі-джазу та психоделії. Музика гурту просякнута атмосферою 60-х. Серед власних натхненників музиканти називають Девіда Бові, Пінк Флойд та Майлза Девіса. Як розповідають учасники гурту, своєю музикою вони прагнуть достукатися до справжніх людських почуттів, які дедалі важче віднайти за міцною стіною науково-технічного прогресу. Саме тому обирають вінтажне звучання та класичний спосіб композиції.
FO SHO
Проєкт почався у 2019 як хіп-хоп гурт трьох сестер-українок з ефіопським корінням — Бетті, Сіона і Маріам Ендале. На жіночій реп-сцені FO SHO розривають шаблони, поєднуючи різні сучасні жанри від електронної танцювальної музики до хіп-хопу. Через музику, стиль і драйвові виступи дівчата прагнуть передати своє культурне походження. Рівняються на Tupac Shakur, Kendrick Lamar, Jay-Z. Зараз сестри працюють над своїм дебютним альбомом.
Гурти The Castle та FO SHO вперше взяли участь у програмі EXTRA SOUND у 2020 році, виступивши на шоукейс-фестивалі Waves Vienna у Відні.

У 2021 році програма EXTRA SOUND відбувається у партнерстві з House of Europe. Партнером шоукейсу виступає Music Export Ukraine.

Про наступні шоукейс-фестивалі, які відбудуться у межах програми EXTRA SOUND у 2021 році, ми повідомимо згодом.