Оголошуємо конкурс на участь українських музикантів у міжнародному фестивалі c/o Pop, Німеччина

У межах програми Українського інституту Extra Sound три українські музичні гурти або виконавці зможуть представити країну на фестивалі c/o Pop, а також взяти участь у конференціях та нетворкінг-подіях фестивалю 26-30 квітня 2023 року.

c/o Pop – музичний фестиваль, що проходить у місті Кельн, Німеччина, щорічно збирає близько 30 тисяч відвідувачів. Під час фестивалю Кельн перетворюється на столицю танцювальної музики з усього світу. Окрім шоукейсів та концертів, відбудеться конференція для фахівців музичної індустрії. 

Прийом заявок на відкритий відбір на участь триває до 20 січня 2023 р. Публічне оголошення результатів відбудеться на офіційному сайті та сторінках Українського інституту в соціальних мережах не пізніше 15 лютого 2023 р.  

Подати заявки мають право громадяни України, які є: музичними виконавцями, представниками музичних гуртів, музичними менеджерами. Заявка може бути подана як від фізичної особи, так і від юридичної особи, яка представляє інтереси конкретних фізичних осіб. 

Заявники повинні відповідати таким технічним критеріям 

  • діяльність та позиція заявників не суперечить принципам і цінностям Українського інституту;  
  • усі учасники гурту/виконавці досягли повноліття;  
  • усі учасники гурту/виконавці мають українське громадянство та проживають в Україні.  
  • володіння англійською мовою на рівні B2 або вище;  
  • мають підтверджений досвід музичної діяльності;   
  • надали скан-копію паспорту та довідку про відсутність непрямих та опосередкованих контактів із представниками держави-агресора Російською Федерацією та Республіки Білорусь 
  • підтверджують готовність до публічної комунікації та представлення своїх практик під час участі у Заході.  

Заявки, які відповідають технічним критеріям, будуть оцінені за кваліфікаційними критеріями: 

  • Аплікант мав/мала хоча б один закордонний концерт за останні 3 роки.  
  • Аплікант має/мав контракт із закордонним або українським музичним лейблом.  
  • Аплікант мав/мала хоча б 2 публікації в закордонних медіа за останні 2 роки.  
  • Аплікант має професійну команду на вітчизняному ринку (менеджера/ агента/ букінг-менеджера).  
  • Аплікант має професійну команду із міжнародними контактами.  

Заявки, які відповідають хоча би двом з п’яти кваліфікаційних критеріїв, будуть передані на розгляд програмній команді c/o Pop для відбору учасників фестивалю. Оцінювання на відповідність кваліфікаційним критеріям здійснює фахівець програмного відділу Українського інституту спільно з партнером шоукейсу – Music Export Ukraine. 

Не допускаються до участі у конкурсному відборі музичні виконавці та фахівці сектору музики, які публічно підтримують чи підтримали у 2014 році тимчасову окупацію Кримського півострова та частину Донецької та Луганської областей чи порушили Порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04 червня 2015 р. № 367. А також у 2022 році повномасштабне вторгнення РФ в Україну 

Форма заявки знаходиться за посиланням. Будь ласка, заповнюйте відповіді українською та англійською мовами. Переконайтеся, що усі посилання мають відкритий доступ. 

Дедлайн заповнення: 20 січня 2023 р. 

Представлення на фестивалі c/o Pop в рамках програми Extra Sound відбувається у партнерстві з Goethe-Institut та Open Society Foundations
Партнер шоукейсу – Music Export Ukraine